Këshillat e psikologut Fitim Uka

Këshillat e psikologut Fitim Uka

Në këtë kohë pandemie edhe fëmijët janë në ankth dhe të prekur në aspektin psikologjik. Psikologu Fitim Uka në një lidhje direkte në “Për ditë të mbarë” dha disa këshilla për prindërit se si t’ju qasen fëmijëve.

Uka ndër tjerash deklaroi se duhet t’i sigurojnë fëmijët se në ambientet shtëpiake janë të sigurt dhe të diskutojnë për këtë pandemi, duke pasur parasysh faktin se duhet t’ju flasin fëmijëve me terma më të kapshëm për ta./21Media