Ritmi i jetës moderne, punës dhe shqetësimeve të përditshme shumë lehtë mund të ju bëjnë të ndiheni të stresuar dhe të shqetësuar.

Shpesh kur jeni në ankth ose shfaqin ndonjë simptomë të këtyre kushteve, ngushëllimin e gjeni te ushqimi si një strehë për tu ndjerë më mirë dhe për t’u qetësuar.

Më poshtë e gjeni një listë të këshillave të lehta dhe efektive për të shmangur dëshirën për ushqim kur ndiheni të stresuar./21Media 

Pini çaj

Hani ushqime që ju ndihmojnë të prodhoni “hormonin e lumturisë”.

Hani bukë me vaj ulliri për mëngjes

Thuajuni jo pijeve stimuluese

Hani diçka kur ndiheni të shqetësuar