Bonnie Rodriguez Krzywicki po përpiqet tu tregojë njerëzve që të qenit fotogjenik nuk është diçka që ju jeni; është diçka që mësohet. Dhe ajo po bën më të mirën.

Bonnie ka shkëmbyer këshilla të lehta, duke shpjeguar se si duhet të ndjehesh dhe të dukesh më e qetë përpara kamerës, në “Instagramin” e saj tani për ca kohë, dhe ajo tashmë i ka fituar mbi 621,000 ndjekës, transmeton rtv21.tv.

Ajo prezanton këshillat në një mënyrë “Mos” dhe “Bën”’ që vërtet nënvizojnë ndryshime të mëdha dhe delikate në gjuhën e mirë të trupit.

Këshillat vijnë në një shumëllojshmëri vendndodhjesh dhe rrethanash të ndryshme, kështu që të gjithë mund t’i zbatojnë ato nga plazhi në fotosesione të stilit të lartë të natës së vonë!/21Media