Orkidea është një lule e brishtë e cila pa kujdesin e duhur mund të vyshket shumë shpejt.

Në emisionin “Për ditë të mbarë” të RTV21, kultivuesja e luleve Fahrije Limani ka treguar se si duhet të kujdesemi për orkidetë.

Ajo ka thënë se këto lule duhet të vendosen afër dritës dhe çdo të katërtën apo pestën ditë të kontrollohen se a kanë ujë./21Media