Pesë këshilla të dobishme

Pesë këshilla të dobishme

Instituti i Shëndetit Publik ka publikuar disa këshilla për të përballuar temperaturat e ulëta të dimrit.

1. Përdorni kapuç, shall, doreza kur jeni në ambiente të jashtme.

2. Evitoni qëndrimin në ambientet jashtë, në ditë të ftohta.

3. Evitoni daljet herët në mëngjes dhe në darkë vonë.

4. Konsumoni ushqime të ngrohte

5. Pini sa më shumë lëngje./oranews