Këshilli i Përgjithshëm i LDK-së uninmisht përkrah Osmanin

Këshilli i Përgjithshëm i LDK-së uninmisht përkrah Osmanin

Këshilli i Përgjithshëm i LDK-së pa asnjë votë kundër dhe asnjë abstenim ka votuar sot kandidaturën e Vjosa Osmanit për kryeministre.

Përkrahja unanime e Këshillit të Përgjitshëm për Osmanin e heq çdo dilemë se ajo do të jetë mandatare e LDK-së për kryeministre.

Kryesia e LDK-së dje e ka votuar Osmanin për kryeministre, ajo në garë ishte me kryetarin e Gjilanit, Lutfi Haziri i cili është zgjedhur udhëheqës i fushatës së partisë./21Media