Njëri ndër aktorët më të njohur dhe të pëlqyer në mbarë trojet shqiptare. Fatmir Spahiu gjenë mjaftueshëm kohë të jetë aktiv në rrjetet sociale. Ai së fundmi në  Instagram ka publikuar një fotografi të realizuar 19 vjet më parë.

Në këtë fotografi aktori shihet se ka paskur disa kilogramë më pak.

“ Shih cka gjeta! Vitet ikin, maicat zgjerohen, bllombat shtohen. Kupa e Kosoves 2001”, ka shkruar ai poshtë fotografisë. /21Media 

 

View this post on Instagram

 

ShiH cka gjeta! Vitet ikin, maicat zgjerohen, bllombat shtohen. Kupa e Kosoves 2001 #FcDrita #intektualet

A post shared by Fatmir Spahiu Bufi (@fatmirspahiu) on