Një metodë e lehtë

Një metodë e lehtë

Nëse doni të keni një lëkurë të shëndetshme dhe rrezatuese, mjafton ta aplikoni këtë metodë me akull.

Terapia me akull është një nga metodat më të mira për t’i larguar problemet me akne. Mjafton ta pastroni fytyrën, ta mbështillni një kub akulli me një leckë të butë të pastër ose pecetë dhe ushtroni presion për 3-5 minuta në fytyrë. Rezultatet do t’ju befasojnë./21Media