Shqipëria në grupin e katërt

Shqipëria në grupin e katërt

Në Amsterdam të Holandës është hedhur shorti i sezonit të dytë të Ligës së Kombeve.

Shqipëria është në grupin e katërt ku do të përballet me Kazakistanin, Lituaninë dhe Bjellorusia.

Ndërsa në këtë sezon të Ligës së Kombeve, Kosova do përballet me Moldavinë, Slloveninë dhe Greqinë. /21Media