Ekziston një shprehje që thotë, “Ju nuk po plakeni, por do të bëheni më të mirë”. Dhe ju do të jeni plotësisht dakord kur do t’i shikoni imazhet në vazhdim.

Këta 17 të moshuar të mrekullueshëm, vërtetojnë se mosha është thjesht gjendje mendore./21Media