Humbja e peshës është gjithmonë ‘betejë’ mes jush dhe vetvetes, sepse kërkon vullnet dhe vetëdiciplinë, ushtrime ditën e natën dhe një dietë të shëndetshme për ta bërë ndryshimin. Por kur ju vendosni ta filloni këtë rrugëtim, gjithçka duket e lehtë dhe ndryshimi mbase nuk vërehet. Njerëzit që do t’i shihni tani, mund të ju inspirojnë./21Media