Nuk rekomandohet!

Nuk rekomandohet!

Nëse doni t’i mbani këto fruta dhe perime të freskëta, nuk duhet t’i vendosni në frigorifer. Ja pse!

Specat, trangujt dhe domatet duhet t’i mbani në temperaturë dhome. Nëse i vendosni specat në frigorifer, ata e humbasin konsistencën e tyre pranverore, ndërsa trangujt dhe domatet mund të bëhen të holla, transmeton rtv21.tv

Frutat dhe perimet nuk duhet të vendosen në frigorifer derisa të pjeken. Përndryshe, ato do të kalben shumë më shpejt./21Media