Kushdo që ka prerë flokët e gjata, e di frikën që vjen para prerjes dhe kënaqësisë që vjen më pas.

Megjithëse shumë njerëz mendojnë se flokët e gjatë janë më të dëshirueshëm në sytë e burrave, këtu kemi një dëshmi se në fakt nuk është. Këto 20 vajza bënë ndryshime përrallore, dhe rezultatet ia vlen ./21Media