Demi 

Gjumi është një kënaqësi për Demin. Ata nuk shohin asnjë problem që të shkojnë në shtrat herët dhe të zgjohen vonë ditën tjetër. Shenjat e tokës ngushëllohen në ritualet e tyre të njohura të mbrëmjes: gatimi i një darke në 7, zhytja në një banjë në 8, leximi i një romani në 9 dhe futja në shtrat në 10.

Peshqit

Me Neptunin me fantazi si sundimtarin e tyre, Peshqit kanë të bëjnë me ngatërrimin e kufijve midis realitetit dhe fantazisë, vetëdijes dhe nënvetëdijes. Shenjat intuitive të ujit janë të lidhura thellë me botën e tyre poetike të ëndrrave. Por gjumi është më shumë sesa thjesht një shesh lojërash për Peshqit, sipas Living, për të eksploruar ëndrrat e tyre; është një tërheqje e nevojshme.

Peshorja  

Peshorja është në kërkim të përjetshëm për bukurinë dhe ekuilibrin artistik dhe zakonet e tyre të gjumit nuk bëjnë përjashtim. Shenjat e ajrit duhet t’i kushtojnë energji të barabartë secilit kapitull të ditës së tyre. Megjithatë, Peshorja duhet të ndihet e qetë para se të shkojë për të fjetur dhe di se si ta bëjë këtë. Një rutinë për kujdesin e lëkurës me 12 hapa.