Humbja në peshë është një qëllim në vetvete për mjaft persona në gjithë botën dhe duket si një sfidë e përhershme. Megjithatë, një këshillë diete për humbjen në peshë që është mjaft e thjeshtë të shtohet në planin tuaj ka për tu ardhur në ndihmë.

Humbja në peshë mund të arrihet thjesht duke pirë ujë një orë e gjysëm para ushqimit. Eksperimenti i kryer për studimin tregoi se gjysma e personave humbën peshën në tre muaj. Studimi është bërë nga Departamenti i Ushqyerjes Njerëzore, në Virginia Tech University.

Madje rezultatet e studimit tregojnë se duke i shtuar specin e djegës dietës suaj gjithashtu ju ndihmon të humbni peshë./21Media