Në kërkim të lëkurës së përsosur dhe të bukur, ne kemi vendosur një rutinë skincare dhe përpiqemi ta ndjekim me përkushtim. Derisa kemi vetëm synimet më të mira kur planifikojmë regjimin tonë, ne ndonjëherë sabotojmë lëkurën tonë pa e ditur fare.

Sipas disa dermatologëve, shumë gra nuk e lagështojnë lëkurën çdo ditë. Mungesa e lagështirës jo vetëm që do të çojë në zhvillimin e më shumë rrudhave, por gjithashtu mund të shkaktojë puçrra në fytyrë.

Më poshtë ju sjellim disa gabime, të cilat vazhdimisht e dëmtojnë lëkurën./21Media

Mos-pastrimi i grimit

Mos-aplikimi i tonerëve pas pastrimit

Ndryshimi i jastëkut vazhdimisht