Për disa prej tyre mbase as mendja nuk do të ju shkonte

Për disa prej tyre mbase as mendja nuk do të ju shkonte

Gjatë jetës së saj, një grua do të shpenzojë rreth 15,000 dollarë në blerjen e produkteve që asaj i nevojiten. Por, kjo nuk është e vetmja gjë që gratë harxhojnë para.

Dhe disa nga ato gjëra duken interesante, të cilat madje shkojnë edhe aq larg … Epo, vetëm shikoni veten…

Më poshtë ju sjellim disa fotografi të gjërave për të cilat gratë i lënë edhe paratë e fundit./21Media

Ngjitës me ngjyrë

Prezervativët thembra

Sytjenat peshqir

Trajneri i buzëqeshjes

Ndihmues i buzëkuqit