Ato nuk duhet të sakrifikojnë veten vetëm për atë

Ato nuk duhet të sakrifikojnë veten vetëm për atë

Si gratë ashtu edhe burrat natyrisht që dëshirojnë të kenë lidhje të lumtur me atë që kanë në krahë. Por, janë gratë ato që duket se sakrifikojnë më shumë në këtë aspekt.

Shumë shpesh ato marrin rolin e mashkullit në martesën e tyre dhe disa shkojnë aq larg sa që sakrifikojnë lumturinë e tyre në emër të dashurisë.

Por, ato nuk duhet të bëjnë kurrë disa gjëra për partnerin apo burrin e saj. Se për cilat bëhet fjalë, lexoni më poshtë.

Nuk duhet t’i jep atij dhurata të shtrenjta

Nuk duhet të bëhet krahë për të qarë ai

Nuk duhet të tentojë t’i zgjidhë të gjitha problemet e tij

Nuk duhet të heq dorë nga jeta private dhe karriera dhe

Nuk duhet të ndryshojë pamjen e saj apo gjëra tjera për të, ngaqë thuhet kot se ai që të do me të vërtetë, të pranon ashtu si je./21Media