Vajzave iu duken irrituese disa sjellje që bëjnë parterët

Vajzave iu duken irrituese disa sjellje që bëjnë parterët

Të bërit e shumë fotografive, kur zhduken teksa janë duke shkruar me to, kur iu bëjnë like vajzave të tjera janë vetëm disa nga sjelljet që vajzat nuk i durojnë te djemtë.

Vajzave-grave iu duken irrituese disa sjellje që bëjnë parterët apo edhe burrat e tjerë në rrjete sociale. Ndonëse, burrat tregohen të fortë dhe mbajnë qëndrim, edhe ata bëjnë disa gjeste jo fortë të hijshme, e që në realitet, femrave ju shkojnë për nerva.

Nga një studim i bërë, gratë kanë radhitur disa sjellje që ato nuk i pëlqejnë te burrat në rrjete sociale.

Më poshtë lexoni se cilat janë ato gjëra, që gratë nuk i durojnë te burrat.

Të bërit e shumë fotografive

Që i injorojnë femrat

Kur postojnë statuse të çuditshme

Kur zhduken teksa janë duke shkruar me to

Kur sillen se ju i interesoni shumë

Kur iu bëjnë like vajzave të tjera./21Media