Më mirë më herët

Më mirë më herët

Edhepse ato kërkojnë e përpiqen shumë, depërtimi në trurin e mashkullit mund të jetë një nga punët më të vështira që ekzistojnë.

Femrat përdorin taktika të ndryshme për të kuptuar se çfarë ndodhë në kokën e partnerit, mirëpo mënyra më e mirë dhe më e thjeshtë është të pyesësh.

Dhjetë pyetjet e mëposhtme secila femër duhet t’ia bëjë mashkullit që në fillim të lidhjes, ndërsa disa prej tyre madje që në fazën e joshjes dhe flirtit.

Edhepse ndoshta disa përgjigjie nuk do t’u pëlqejnë më mirë është që e vërteta të kuptohet herët.

Cilat janë qëllimet tua kryesore?

Çfarë fëmijërie ke pasur?

Çfarë të bën të pasigurt?

Cilat janë objektivat profesionale?

Çfarë pret nga lidhja?

A dëshiron fëmijë?

Çka të tërheq te femra?

Çfarë pret nga vetja?

Çka pret nga partnerja jote?

Si janë familja dhe miqtë e tu?