Njoftim i komunës së Prishtinës

Njoftim i komunës së Prishtinës

Komuna e Prishtinës ka njoftuar se Qendra Kryesore e Mjekësisë Familjare, Qendra e Mjekësisë Urgjente dhe Qendrat e Mjekësisë Familjare nr 2,4,5 e 6, do të jenë kujdestare gjatë festave të fundvitit në mënyrë që të ofrojnë shërbime shëndetësore për të gjithë qytetarët sipas nevojës.

Qendra e Kryesore e Mjekёsisё Familjare 24 h

Rr. Fehmi Agani (Qendёr)

Qendra e Mjekёsisё Familjare 2 07:00 – 19:00

Rr. Vllezёrit Fazliu (Kodra e trimave)

Qendra e Mjekёsisё Familjare 4 24h

Rr. Myrvete Maksutaj (Afёr Medresës)

Qendra e Mjekёsisё Familjare 5 24h

Rr. Nёna Tereza (Dardania)

Qendra e Mjekёsisё Familjare 6 07:00 -19:00

Rr. Hyzri Talla (Bregu i Diellit)

Qendra e Mjekёsisё Urgjente 24 h

Rr. Fehmi Lladrovci