Kryetari i Prishtinës, Shpend Ahmeti ka njoftuar se nga sot në ora 07 e 30 e deri të shtunën në ora 18:00 rruga “Gazmend Zajmi”, “Ali Pashe Tepelena” dhe ajo “Karl Gega” do të mbyllen për qarkullim.

Sipas njoftimit të Ahmetit, arsyeja e mbylljes së rrugëve është për shkak  të punimeve të shtresës finale të asfaltit./21Media 

Për shkak të punimeve të shtresës finale të asfaltit, rrugët “Gazmend Zajmi”, “Ali Pashe Tepelena” dhe “Karl Gega” do të…

Posted by Shpend Ahmeti on Thursday, October 22, 2020