Shtatë shenjat që tregojnë se nuk jeni duke marrë proteina të mjaftueshme

Shtatë shenjat që tregojnë se nuk jeni duke marrë proteina të mjaftueshme

Nëse jeni një person që i shmangeni karbohidrateve ose të gjitha yndyrat, një grup të ushqimeve të cilat përmbajnë edhe proteina, me siguri që do të keni edhe probleme shëndetësore.

Në vitet e fundit marrja e proteinave është bërë e rëndësishme, por sipas një studimi të ri nga Healthista, më shumë se 90 për qind  prej nesh nuk e dinë sa në të vërtetë na duhen ato.

Nutritionistja britnike, Maj Simpkin dhe Rick Hay, zbulojnë 7 shenjat, të cilat tregojnë se ju nuk jeni duke marrë mjaftueshëm proteina.

E ndieni nevojë për të ngrënë ëmbël ose gjëra të kripura

Mungesa e proteinave do ju bën të ndieni nevojën për të ngrënë sheqer

Muskujt e juaj janë të butë

Keni flokë të shkatërruar

Imuniteti i dobët

Mjegullim të trurit

Gjumë i varfër

Stresi