Të bukurat në botë

Të bukurat në botë

Janë të prezantuara si gjina e bukur, por e bukura ka dillim nga sytë e të tjerëve se si e shohin ata, për dikend, diçka mund të jetë shume bukur për të tjerët mund të jetë e shëmtuar. Të jetë e gjatë, e hollë, e bukur është tani dëshira që e ka çdo e dyta vajzë në botë.

Disa shtete janë të njohura se posedojnë bukurinë femore. Nëse jeni kureshtar të dini se ku do të mund t’i takoni femrat më të bukura të botës, shikojeni listën më poshtë të vendeve me karakeristikat e femrave më të bukura.

Rumania

Femrat në  Rumani janë unike për formen e vetullave që kanë , dhe duken shumë tërheqëse. Monica Barladeanu.

Armenia
Kur flasim për femrat ameniane na bien ndërmend motrat Kardashian

Suedia

Femrat suedeze kanë një bukuri unike që mesa duket mahnit shumicën e njerëzve. Modelja e Victoria Secret Caroline Winberg është përfaqësuesja më e denjë e këtij shteti.

Franca

Bukuria e femrave franceze shtrihet në disa diversitete. Por ato që vlen t’i përmendim janë  brunet  të cilat janë simpatike.

Italia

Italia njihet si vend i femrave elegante dhe tepër sensuale.

India
Asgjë nuk krahasohet me bukurinë e aktoreve bollivudiane që luajnë në shumë filma indianë. Femrat indiane njihen për bukrinë e tyre që të le pa fjalë. .

Brazil

Femrat braziliane janë ato më tërheqëset në botë. Me personalitet të fortë, fizik bombastik dhe buzëqeshje marramendëse ato tërheqin vëmendjen e kujdo .

Kolumbia
Për shumë persona femrat kolumbiane janë më tërheqëset në botë. Duken tepër sensuale dhe kaq bukur në të njëjtën kohë. Shakira apo Sofia Vergara janë disa nga femrat kolumbiane që spikasin për bukurinë  e tyre.

Po edhe Kosova konsiderohet si vend që ka femra të bukura. Femrat më të gjata ndodhen në zonën e Dukagjinit, përderisa shumica e tyre kanë një gjatësi mesatare. Femrat kosovare  janë më të qeta. Ato janë sharmante, me stil dhe të bukura, me flokë të zeza të gjata dhe me trup me vija të theksuara.