Këtu mund të ndiqni live ceremoninë e nënshkrimit të marrëveshjes në Shtëpinë e Bardhë

 

Sot në Shtëpinë e Bardhë pritet të nënshkruhet marrëveshje mes Kosovës dhe Serbisë, ku prezent do të jetë edhe vet presidenti amerikan Donald Trump.

Takimi i cili është pritur të fillojë në orën 17: 00 në kohën tonë, ende nuk ka filluar. Delegcioni i Kosovës ende nuk ka arritur.

Marrëveshja e cila pritet të nënshkruhet sot ka të bëjë me zhvillimin ekonomik të dy vendeve./21Media

Back to top button