Komediani i njohur, Kevin Hart konfirmoi se ishte i infektuar me COVID-19. Në një shfaqje komedi, Hart deklaroi: “Problemi është se e kam pasur atë në të njëjtën kohë me Tom Hanks, dhe nuk mund të them asgjë, sepse ai është më i famshëm se unë”, tha vendasi i Filadelfias këtë fundjavë. (Hanks dhe gruaja Rita Wilson zbuluan se ish infektuar me COVID-19 më 11 mars).

Hart u i infektua me COVID-19 një vit pas aksidentit të tmerrshëm që e kishte, ku qëndroi i shtrirë për dhjetë ditë në spital./21Media