KGjK-ja dhe KPK-ja nuk shkojnë në komision parlamentar

Manaj: Kanë thënë se nuk kanë obligim ligjor të raportojnë para kuvendit

Tahiri: Ne si deputetë të marrim iniciativë ta rregullojmë çështjen e raportimit

Në Komisionin Parlamentar për Legjislacion, Mandate, Imunitete, Rregulloren e Kuvendit dhe mbikëqyrjen e Agjencisë kundër Korrupsionit nuk raportuan përfaqësues nga Këshilli Prokurorial dhe Këshilli Gjyqësor i Kosovës sepse sic kanë thënë nuk nuk e kanë obligim ligjor të raportojnë para Kuvendit./21Media

Artikuj të ngjashëm

Shikoni Gjithashtu
Close
Back to top button
close button