Gjashtë muaj me suksese dhe sfida të shumta

Gjashtë muaj me suksese dhe sfida të shumta

Sukseset e filmave kosovarë tashmë janë bërë ndër lajmet më të shpeshta për të cilat raportojmë. Edhe gjashtë mujori i parë i këtij viti ka qenë me shumë suksese në arenën ndërkombëtare. Këtë e thotë edhe Drejtori i Qendrës Kinematografike të Kosovës, Arben Zharku./21Media