Intervenimet për tu dukur 2 dekada më të reja

Intervenimet për tu dukur 2 dekada më të reja

Jennifer Lopez të mërkurën mbushi hiç më pak se 50 vjet, por pamja e saj tregon se ajo ende është në të njëzetat. Megjithatë pas kësaj pamje mahnitëse fshehet diçka tjetër. Një kirurg estetik ka zbuluar pamjen e saj nëse ajo nuk do të kishte bërë ndërhyrje për t’u dukur për gati dy dekada më e re.

Kirurgu britanik Julian De Silva ka analizuar fotografitë e yjeve të Hollivudit nga viti 1999 deri në ditët e sotme dhe ai ka parashikuar si do të dukeshin tani.

Softueri i përdorur nga specialistët e Harley Street studioi pikat kryesore të shënjimit rreth syve të Jennifer, qepallat, mollëzat dhe tregon rezultate interesante për shumë prej yjeve të sotme që janë në pesëdhjetat e tyre./21Media