Art Mayer është rikthyer me një krijim të ri, iCaster, një model i kitarës i punuar nga 107 iPhone.

Ndërtimi i çmendur fillon duke coptuar iPhone-et dhe duke i ngjitur ata së bashku në një bllok afërsisht katër telefona të trashë dhe pastaj duke i gdhendur, transmeton rtv21.tv.

“Asnjë iPhone i vetëm nuk mbijetoi,” tha krijuesi Art Mayer./21Media

A Guitar Built Out of 107 iPhones

This impressive guitar was built out of 107 iPhones. 😮Via: YouTube / ArtMayer: https://bit.ly/2vxM0qR

Gepostet von Interesting Engineering am Samstag, 6. Juni 2020