Në ekranin e RTV21 është duke u transmetuar serali turk “Kampionil”, i cili ka marrë vëmendje të madhe jo vetëm në Turqi por, edhe vendet tjera.

Vëmendje të madhe në këtë serial po rrëmben “Gyneshi” rolin e të cilët po e luan aktori Emir Özyakışır.

Ashtu si në serial i ëmbël dhe i dashur “Gyneshi” të jetë edhe në jetën reale. Emiri ka 9 vjet dhe kjo nuk është hera e parë që ai ka marrë pjesë në ndonjë serial.

Përveç, serialeve ai gjithashtu mori pjesë edhe në shumë reklama televizive. Më poshtë i gjeni disa fotografi të “Gyneshit” në jetën reale./21Media