Gashi: Kurti po i rrezikon marrëdhëniet me SHBA-të.-Selimi: LDK-ja po i tradhton votuesit.-Haradinaj: Kjo Qeveri nuk do të mbahet mend për të mirë.-Kurti: Qeveria nuk i kishte 100 ditë kohë për ta dëshmuar vetën dhe jam i bindur se ka marrëveshje me Serbinë.-Kurti: Qeveria nuk rrëzohet për një ministër .- Limaj: Kryeministri provokoi rrëzimin e Qeverisë

Gashi: Kurti po i rrezikon marrëdhëniet me SHBA-të.-Selimi: LDK-ja po i tradhton votuesit.-Haradinaj: Kjo Qeveri nuk do të mbahet mend për të mirë.-Kurti: Qeveria nuk i kishte 100 ditë kohë për ta dëshmuar vetën dhe jam i bindur se ka marrëveshje me Serbinë.-Kurti: Qeveria nuk rrëzohet për një ministër .-
Limaj: Kryeministri provokoi rrëzimin e Qeverisë

Kësaj seance për shkarkimin e qeverisë i parapriu një debat i ashpër midis VV-në dhe LDK-në me akuza e kundër akuza për gjendjen e krijuar. Akuza të shumta për keqqeverisje pati edhe nga deputetët e opozitës.(E pergaditi- Burim ZARIQI)./21Media