Produktet që keni në kuzhinë mund t'ju ndihmojnë

Produktet që keni në kuzhinë mund t’ju ndihmojnë

Largimi i dyllit nga veshët është një problem që shpesh herë di të zemërojë shumëkë, pasi ndodhë që shkopinjtë me pambuk mund të mos kryejnë punë gjithherë.

Doktori David Hill, pretendon se produktet që keni në kuzhinë mund të ju ndihmojnë në këtë aspekt. Ai thotë se dylli nga veshët mund të hidhet me një sasi të vogël të përzierjes mes uthullës së bardhë dhe alkoolit.

Sipas tij, mjafton vetëm disa pika nga kjo përzierje, tundja e kokës disa herë derisa del dylli./21Media