Kjo pamje mahnitëse e cilat duket si një qiell i lavdishëm i mbrëmjes së vonë, me pemë rozë dhe vjollcë, janë në të vërtetë foto të bimëve më të mëdha të Japonisë.

Kjo bimë, e vendosur në Parkun e Luleve Ashikaga në Japoni, sigurisht nuk është më e madhja në botë, por prapëseprapë hyn në një sipërfaqe mbresëlënëse prej 1 mijë e 990 metrash katrorë dhe daton rreth vitit 1870, transmeton rtv21.tv.

Edhe pse këto mund të duken si pemë, ato në të vërtetë janë hardhitë. Për shkak se hardhitë e saj kanë potencial për tu rënduar shumë, e gjithë struktura e kësaj bime mbahet në mbështetëse çeliku, duke i lejuar vizitorët të ecin poshtë saj dhe në bazën e dritës rozë dhe vjollcë të hedhur nga lulet e saj të bukura të varura./21Media