Dëme dhe shumë shpenzime për drejtuesit e veturave

Dëme dhe shumë shpenzime për drejtuesit e veturave

Rrugët e Prishtinës përplot gropa qe nuk po sanohen asnjëherë në tërësi. Përveç aksidenteve ato po u shkaktojnë ngasësve dëme edhe në vetura. Vet ngasësit tregojnë se po kanë shpenzime të mëdha dhe ata që bëjnë kontrolle teknike e pranojnë këtë fakt, ndërkohë Komuna e Prishtinës thotë se kanë probleme me operatorët privatë për rregullimin e gropave./21Media