Kryetarja e Kuvendit të Kosovës, Vjosa Osmani sot u shpreh se qeveria Hoti nuk do të duhej të krijohej fare, pasiqë sipas saj, nuk është në përputhje me atë që ka prodhuar vullneti i qytetarëve më 6 tetor të vitit të kaluar.

Pas mbledhjes së kryesisë së Kuvendit, Osmani tha se vazhimisht ka bërë thirrje që të gjithë të kthehen para popullit dhe të marrin qëndrimin e tyre rreth zhvillimeve të fundit, pra për zgjedhje./21Media