Komuna: Punimet ne shesh përfundojnë më 1 korrik

Komuna: Punimet ne shesh përfundojnë më 1 korrik

Sheshi në qendër të qytetit të Klinës ka dy vite qe ka filluar të ndërtohet dhe punimet nuk kanë përfunduar ende. Qytetaret e kësaj Komune bëjnë më dije se një investim kaq i madh në rrugë nuk është i nevojshëm pasi qe qyteti ka probleme me te mëdha  me të cilat duhet te merret pushteti aktual./21Media