Kërkon hetim për rastin

Kërkon hetim për rastin

KLMDNj ka kërkuar nga të bëhen hetime lidhur me sulmin ndaj avokatit Gazmend Halilaj.

Po ashtu KLMDNj kërkon edhe kujdes ndaj deklarateve dhe të mos paragjykohet rasti.

“KMDLNj e gjykon këtë rast dhe kërkon hetime për zbardhjen e këtij sulmi. KMDLNj kërkon që të tregohet kujdes ndaj deklartave, të mos paragjykohet rasti dhe motivi pa përfunduar hetimet nga institucionet përgjegjëse që janë kompetente të merren me rastin.”, thuhet në reagimin e KLMDNj.

Avokati,  Gazmend Halilaj sot përmes një postimi në Facebook ka thënë se është plagosur me armë pranë shtëpisë së tij./21Media