Liverpool dhe Manchester United padyshim që janë dy ekipet më të suksesshme në Angli.

“FootballInT80s” ka konfirmuar një listë të klubeve më të mira angleze, ku Liverpool kryesojnë të parët, të ndjekur nga rivalët e United në vend të dytë.

Kalkulimet e pikëve janë bërë në bazë të një formule, ku çdo sezon në Premier Ligë llogaritet me dy pikë dhe pesë pikë për çdo titull të fituar që nga fillimi i ligës angleze.

Listën e ekipeve mund ta gjeni të bashkangjitur më poshtë.

Liverpool – 106 sezone, 19 tituj – 307 pikë

Manchester United – 96 sezone, 20 tituj – 292 pikë

Everton – 118 sezone, 9 tituj – 281 pikë

Arsenal – 104 sezone, 13 tituj – 273 pikë

Aston Villa – 107 sezone, 7 tituj – 249 pikë

Manchester City – 92 sezone, 6 tituj – 214 pikë

Sunderland – 86 sezone, 6 tituj – 202 pikë

Chelsea – 86 sezone, 6 tituj – 202 pikë

Newcastle United – 89 sezone, 4 tituj – 198 pikë

Tottenham Hotspur – 86 sezone, 2 tituj – 182 pikë

West Bromwich Albion – 82 sezone, 1 tituj – 169 pikë

Blackburn Rovers – 72 sezone, 3 tituj – 159 pikë

Sheffield Wednesday – 66 sezone, 4 tituj – 152 pikë

Wolverhampton Wanderers – 66 sezone, 3 tituj – 147 pikë

Bolton Wanderers – 73 sezone, 0 tituj – 146 pikë

Derby County – 65 sezone, 2 tituj – 140 pikë

Sheffield United – 62 sezone, 1 tituj – 129 pikë

Burnley – 58 sezone, 2 tituj – 126 pikë

West Ham – 63 sezone, 0 tituj – 126 pikë

Stoke City -62 sezone, 0 tituj – 124 pikë

Middlesbrough – 61 sezone, 0 tituj – 122 pikë

Leeds United – 51 sezone, 3 tituj – 117 pikë

Nottingham Forest – 56 sezone, 1 tituj – 117 pikë