Abdullahu: Nuk duhet të pritet certifikimi i zgjedhjeve për marrëveshje.-Mushkolaj: Dallimet më të mëdha VV-LDK janë në aspektin politik

Abdullahu: Nuk duhet të pritet certifikimi i zgjedhjeve për marrëveshje.-Mushkolaj: Dallimet më të mëdha VV-LDK janë në aspektin politik

Partitë që dolën fituese nga zgjedhjet e 6 tetorit ende nuk e kanë finalizuar harmonizimin e programit qeverisës, për të filluar takimet në nivel liderësh për ndarjen e posteve shtetërore. Analistët politik vlerësojnë se dallimet më të mëdha ndërmjet Vetëvendosjes dhe të LDK-së janë në aspektin politik, në ndarjen e posteve ministrore. Por, sfida më e madhe, sipas analistëve është ndarja e postit të presidentit./21Media