Koci: Amendamenti Kushtetues për mandatin e Speciales ka dykuptimësi

Koci: Amendamenti Kushtetues për mandatin e Speciales ka dykuptimësi

Avokati i akredituar në Gjykatën Speciale, Arianit Koci, tha për  emisionin Argument Plus, se ka paqartësi serioze rreth mandatit të Gjykatës Special dhe se kjo çështje duhet t’i nënshtrohet një kontrolli kushtetues. Por, ai sqaron se ky kontroll nga vet gjyqtarët kushtetues pranë Gjykatës Special, përbën konflikt interesi.
Ndjekim thekse të intervistës ku Koci e qartëson saktësish se si duhet të vazhdojmë mandate i Gjykatës Speciale. Intervistën e plotë që me z.Koci zhvilloi redaktgorja jonë, Leonora DALIPI, mund ta përcjellni në RTV21 nga ora 21.30./21Media