Pas shtyrjes se Olimpiadës për vitin 2021

Pas shtyrjes se Olimpiadës për vitin 2021

Si do të ndikojë një vendim i tillë të paraqitja e Kosovës në Lojërat Olimpike dhe cili është qëndrimi i Komitetit Olimpik të Kosovës për vendimin e Komitetit Olimpik Ndërkombëtarë, do të kuptojmë nga kronika në vijim.