Akil Gjakova dhe Nora Gjakova fituan Çmimin e sportistit

Akil Gjakova dhe Nora Gjakova fituan Çmimin e sportistit

Komiteti Olimpik i Kosovës nderoi laureatët e vitit 2018 në ceremoninë tradicionale. Çmimet kryesore, në bazë të të arriturave të vitit të kaluar, iu takuan xhudistëve dhe futbollistëve. Akil Gjakova dhe Nora Gjakova fituan çmimin e sportistit, përkatësisht sportistes së vitit./21Media