Gjenden edhe xhamadani dhe flamuri i heroit kombëtar

Gjenden edhe xhamadani dhe flamuri i heroit kombëtar

Në Boletin, vendlindjen e Isa Boletinit gjendet edhe kulla e këtij heroi. Aty prehen edhe eshtrat e tij. Ky vend është nga më të vizituarit. Në kullën e shndërruar në muze mund të shihni edhe xhamadanin dhe flamurin origjinal të Isa Boletinit./21Media