Deri në 200 mijë euro për një kolibe

Deri në 200 mijë euro për një kolibe

Dikur qentë mbaheshin jashtë apartamentit, në kolibe druri dhe ushqeheshin kryesisht me ushqime që tepronin nga vaktet që konsumonin të zotët.

Mirëpo tani gjithçka ka ndryshuar dhe njerëzit kanë filluar që të përkujdesen gjithnjë e më tepër ndaj kafshëve e veçanërisht ndaj qenve.

Kohëve të fundit nuk shohim shumë kolibe pasi një pjesë njerëzish po investojnë shuma parash për të blerë shtëpi luksoze për qentë e tyre.

Në treg kanë dal disa kolibe luksoze, çmimi i të cilave shkon nga 40 mijë deri në 200 mijë euro.