Nënkryetarja e Lëvizjes Vetëvendosje, Fatmire Mullhaxha-Kollçaku, deklaroi se me Listën Serbe nuk kanë diskutuar dhe se nuk do ndërhyjnë në vullnetin e tyre.

“Sa i përket Listës Serbe nuk kemi diskutuar fare me ta nuk e kanë votuar qeverinë nuk janë pjesë e koalicionit e kane vendin në Kuvend, në vullnetin e tyre nuk ndërhyjmë ata e kanë të drejtën e tyre me veprua qysh te ia merr mendja”, tha Mullhaxha Kollçaku./21Media