Bashkatdhetarët që vizituan këto ditë Kosovën, duket se kanë filluar të kthehen në vendet e ndryshme ku jetojnë.

Sipas të dhënave të publikuara nga Qendra Kombëtare për Menaxhim Kufitar, në Merdar, konkretisht në dalje ka kolona deri në 200 metra dhe pritje nga 30 deri në 50 minuta. Kurse, në hyrje nga tre deri në pesë minuta.

Ndërsa, në pikë kalimin kufitar Dheu i Bardhë, kolonat janë të gjata nga 40 deri në 50 metra dhe pritja nga 20 deri në 30 minuta. E pritja për të hyrë në Kosovë është nga tre deri në pesë minuta.

Në linkun e mëposhtëm mund të njoftoheni në kohë reale për kolonat nëpër pikat kufitare:

https://mpb.rks-gov.net/?fbclid=IwAR3P4Zx_X-RgYTFmWiuSGyrqVur_AjuVnPEQcp4MQhQgNXMJG8zomLnp7f8