Zhvillimi i Ushtrisë së Kosovës kontribon në rrugën drejt NATO-s

Zhvillimi i Ushtrisë së Kosovës kontribon në rrugën drejt NATO-s

Nga sot KFOR do të ketë  komandantin e ri Italian, Michele Risi, i cili është pasues nga bashkëkombësi i tij, komandantit të deritanishëm Lorenzo D’ Addario.  Në ceremoninë e ndërrimit të komandës së KFOR-it u vlerësua kontributi i këtij misioni si një forcë e besueshme për ruajtjen e sigurisë në Kosovë, teksa u tha se falë bashkëpunimit të ndërsjellë u formua Ushtria e Kosovës dhe zhvillimi i saj do të bëjë që në të ardhmen e afërt të jetë pjesë e NATO-s./21Media