Xhaka dhe Shaqiri, kontribuues të iniciativës

Xhaka dhe Shaqiri, kontribuues të iniciativës

Kombëtarja e Zvicrës në futboll ndihmon Federatën e saj për tejkalimin e krizës financiare. Stafi dhe futbollistët heqin dorë nga bonuset e tyre. Vazhdon mbështetja e gjithmbarshme e komunitetit sportiv në luftë kundër koronavirusit.(E pergaditi- Tomor GRABOVCI)./21Media