"Si babai si djali"

“Si babai si djali”

Hidhni një vështrim në fytyrën tuaj dhe do të shihni një pasqyrë që pasqyron të kaluarën, të tashmen dhe të ardhmen në të njëjtën kohë.

Kështu funksionojnë gjenet tona – ato mund të na bëjnë të dukemi tamam si prindërit, gjyshërit dhe madje edhe kushërinjtë tanë.

Për të provuar këtë pikë, Ulric Collette, një fotograf i vetëshpallur nga Quebec, Kanada, krijoi një seri “portretesh gjenetike” që shfaqin fytyrat e anëtarëve të familjes së bashku./21Media

Babë e djalë – Denis, 53 dhe William, 28 vjeç

Kushërira – Justine 29, dhe Ulric, 29 vjeç

Nënë e bijë-  Julie-61, dhe Isabelle, 32 vjeç


Motra, Anne -Sophie 19, dhe Pascale,16 vjeç


Motër e vëlla – Karine  29, dhe Dany, 25 vjeç

Babë e bijë- Ismaëlle 10, and Ulric, 32 vjeç


Motra-  Isabelle, 32, dhe Amélie, 33 vjeç


Babë e bir -Claude, 54, and Benoit, 23 vjeç